16. LIPNJA 2013. 12:26h

FOTO: POKER NA JARUNU Mini turnir za građane

Foto

PokerStars turni ...
0

Tekst

Subotnje sunce izmamilo je građane na "zagrebačko more". Jarun je vrvio zagrepčanima svih generacijama, a oni najhrabriji odvažili su se i na kupanje.

Također, na zagrebačkom Jarunu pojavila se i zanimljiva novost. Jučer se održao PokerStars mini sit&go turnir na kojem su mogli sudjelovati svi zainteresirani. Za sudjelovanje u turniru bilo je dovoljno registrirati se na info pultu i započeti s igrom, priopćuju iz PokerStarsa.

Kako bi imali pravi turnirski doživljaj, igrači su sjedili za pravim poker stolom. Igru je nadzirala i vodila Ana Vrdoljak, profesionalni dealer koja se tim poslom bavi više od šest godina, a praksu je stekla radeći na velikim internacionalnim turnirima. Atraktivne promotorice informirale su prolaznike o turniru i o PokerStarsu te pomagale ljudima otvoriti korisničke račune i preuzeti PokerStars aplikaciju za smartphone.

Vie pogledajte u fotogaleriji PokerStars turnir na Jarunu

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!