1. SRPNJA 2013. 11:51h

FOTO: Otvorenje novog aquaparka Adamovec vrijednog 40 milijuna kuna

Foto

Zagreb
0

Tekst

 

Otvara se ovoga tjedna moderna kupališna i wellness oaza Adamovec nedaleko Zagreba.
Velika investicija u kontinentalni turizam od ─Źak 40 milijuna kuna dodatno ─çe o┼żivjeti ljupko mjesto Adamovec, ali Zagrebu i okolici dati novi sadr┼żaj najmodernijeg oblika, stoji u priop─çenju novog vodenog parka.
Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadr┼żaja. U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masa┼żama, toboganom i gejzirima.
Bazen s valovima površine je 220 m2 i o─Źekuje se da bude jedna od vode─çih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masa┼żama nalazi se na polueta┼żi, a po potrebi mo┼że biti pretvoren i u privatnu oazu.
Pa┼żnju najmla?ih privla─Źit ─çe dje─Źji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. 
Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadr┼żaja, na svje┼żem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jaccuzijem.
Bogat wellness i fitness program omogu─çuju brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masa┼żu nogu, tuševi iznena?enja. U zatvorenom dijelu Aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta po desetak osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su fitness centar te prostori za masa┼że. Gastronomske delicije Aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara. 
Aquapark Adamovec ekološki je kompleks ─Źiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.