15. LIPNJA 2013. 23:02h

FOTO: Djevojke u ljetnim haljinama prošetale špicom

Foto

12
0

Tekst

Ljeto je stiglo u Zagreb, a s njim i izrazito visoke temperature. Prije nego se upute na moru špicerice su još jedno jutro provele na zagrebačkim trgovima i ulicama družeći se prijateljicama, ispijajući kavu ili obavljajući šoping.

Djevojke su jedva dočekale lijepo vrijeme kako bi iz ormara izvukle ljetne krpice i u njima pokazale zavidnu liniju. Budući da je već u jutarnjim satim bilo ekstremno vruće špicerice su se odlučile za oskudna izdanja u kojima su pokazale duge noge. Nosile su se lepršave ljetne haljine, maxi suknje, cvjetni uzorak i nezaobilazne vruće hlačice. Sunčane naočale i velike torbe bile su savršeni modni dodatak.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom
Špica na Tkalči

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!