EUHARISTIJSKO SLAVLJE

24. PROSINCA 2008. 17:20h

FOTO: Blagdanske mise u zagrebačkoj katedrali

Foto

Zagreb: Jaslice ...
0

Tekst

Nadbiskup kardinal Josip Bozanić će u katedrali predvoditi euharistijska slavlja na Badnjak, Božić, Staru godinu, te na Novu godinu.

Na Badnjak u srijedu euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali predvodit će nadbiskup kardinal Josip Bozanić s početkom u 24 sata, a na Božić u četvrtak misu će također predvoditi Josip Bozanić. Misa će na Božić početi u 10 sati ujutro.

Na Staru godinu, 31. prosinca, na posljednji dan građanske godine, euharistijsko slavlje zahvale za proteklu godinu počet će u 18 sati, a uz Josipa Bozanića propovijedat će i mons. Vlado Košić.

Na Novu godinu, 1. siječnja, na svetkovinu Marije Bogorodice 1. siječnja Bozanić će predvoditi misu s početkom u 10 sati.

Sve koji će prisustvovati euharistijskim slavljima u zagrebačkoj katedrali razveselit će i jaslice koje možete pogledati i u fotogaleriji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!