18. LIPNJA 2015. 10:44h

FOTO: AKCIJA BLESSFOOD Jacques posjetio štićenike bolnice u Gornjoj Bistri

Foto

Jacques sa šti ...
0

Tekst

Hrvatski pjevač Jacques Houdek prošlog je tjedna, u društvu Frodda, posjetio štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, čime je zaključena humanitarna akcija za tu bolnicu 'Blessfood - Večera s porukom'.
 
Potaknuti potrebama djece iz bolnice, Jacques i tvrtka Ivančica, koja je vodeća u proizvodnji dječje i mladenačke obuće u Hrvatskoj, odlučili su ih posjetiti zajedno i pokloniti im nove, kvalitetne anatomske cipele i papuče te ih na taj način još malo razveseliti i donijeti osmijeh na njihova lica.
 
"„Sredstva koja smo prikupili na donacijskoj večeri u Okrugljaku su samo sitnica u odnosu na to koliko je ovoj djeci potrebno i hvala svima koji su u tome sudjelovali. Tako?er se zahvaljujem Froddu što je poklonio obuću štićenicima bolnice. Uvijek je potresno posjetiti bolesnu djecu, a ovaj put je bilo posebno teško jer su ovdje najteži slučajevi. Emotivno je i preteško doživjeti ovo na jedan dan, a kamoli svaki dan raditi s takvom djecom i zato sam impresioniran snagom i ljubavi koju doktori i sestre ovdje imaju. Ono što mene izuzetno veseli jest činjenica da pripremamo zanimljive projekte na jesen, a kojima ćemo pomoći djeci iz bolnice Gornja Bistra“, izjavio je Jacques Houdek.
 
Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra je trenutno 108 štićenika i pacijenata, od čega većina nepokretnih, kojima je potrebna pomoć u opremanju, liječenju i nadasve puno ljubavi jer su mnogi od njih ujedno i štićenici Centra za socijalnu skrb.

Vie pogledajte u fotogaleriji Jacques sa štićenicima Bolnice u Gornjoj Bistri

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!