30. SIJENJA 2012. 10:41h

Film `Fenomen Bruno Gröning, tragovima čudotvornog iscjelitelja` u Zagrebu

Bruno Gröning

Foto

Zagreb
0

Tekst

Dokumentarni film "Fenomen Bruno Gröning. Tragovima čudotvornog iscjelitelja" prikazuje se u Zagrebu. Film prikazuje život i djelovanje Brune Gröninga, koji je postao poznat po masovnim iscjeljenjima u Njemačkoj 50-ih godina prošlog stoljeća. Film sadrži originalne filmske i tonske dokumente i preko 50 intervjua sa svjedocima tog vremena koji izvještavaju kako su doživjeli svoja iscjeljenja.

Danas mnogi gledatelji izvještavaju kako su gledajući film iznenada osjetili snagu, strujanje po tijelu, dok neki čak izvještavaju o nestajanju bolova i drugih patnji.

Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i drugih ovisnosti... Iscijeljenja nastupaju kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Tko traži pomoć, ne bi smio propustiti pogledati ovaj film.

Projekciju organizira Krug prijatelja Brune Gröninga. Film se prikazuje se u nedjelju, 5. veljače 2012. u 17.00 sati u dvorani gradske četvrti - Prolaz sestara Baković 3.

Ulaz na film je slobodan.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!