14. LIPNJA 2013. 16:15h

DANI OTVORENIH VRATA Udruga slijepih danas u Gledanju kroz tamu

Foto

Zagreb
0

Tekst

Danas će u prostorijama Udruge slijepih u Draškovićevoj gradonačelnik Milan Bandić sudjelovati u događanju Gledanje kroz tamu, doznajemo iz priopćenja.

U njemu će se, naime, osobe koje vide, s povezima na očima i uz vođenje slijepih osoba, okušati u radu na računalu, likovnom izražavanju, igranju pikada i šaha, te prepuštanju svijetu mirisa.

Gledanje kroz tamu je organizirano u sklopu Dana otvorenih vrata Udruge slijepih.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!