29. KOLOVOZA 2012. 21:23h

Chew The Fat! u Tvornici

Foto

Zagreb
0

Tekst

Chew The Fat! Croatia otvara sezonu 07 .rujna u Tvornici.

Nakon što su ovog ljeta servirali samo najmasniji bass svojim festivalskim mušterijama širom Jadrana, a tu je i nastup na najvećem Outlook Festivalu do sada, Yesh i DMT se vraćaju u Tvornicu spremni za još jednu sezonu pretrpanu audiokalorijama koje tope one prave.

Uz dvojicu rezidenata čisto bass iskustvo podebljat će i MC Tone Tuoro, te neizostavna vizualna pratnja VJ_polygona.

Nemilosrdno tulumarenje za početak još jedne Chew the Fat! sezone počinje u 23 sata u Tvornici. Upad je 20 kuna do 00.30, a 30 kuna nakon.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!