PROMET

29. KOLOVOZA 2008. 18:01h

Bus linije 146 vozi dalje do Jankomira

Foto

Zagreb
0

Tekst

Umjesto Stenjevca, novo posljednje stajalište linije 146 bit će Psihijatrijska bolnica Jankomir, a vozni se red mijenja.

Od ponedjeljka 1. rujna autobus linije 146, koji kreće iz Reljkovićeve, preko Malešnice do Stenjevca, nastavit će voziti do Jankomira (Psihijatrijska bolnica Jankomir), a trasa će imati naziv Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir.

Na produženom dijelu trase uspostavit će se obostrana stajališta Stenjevec (kod Roto-prometa) i Jankomir (Samoborska/Ulica Jankomir), te početno-krajnje stajalište kod Psihijatrijske bolnice Jankomir.

Zbog produženja linije u primjeni će biti i novi vozni red, koji se može pogledati na početnim i  krajnjim stajalištima i na www.zet.hr.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!