4. PROSINCA 2010. 12:43h

Božićni tramvaj vozi Zagrebom

Foto

Zagreb
0

Tekst

 Tradicionalni veseli Božićni tramvaj malim Zagrepčanima najavio je jutros dolazak Djeda Mraza, a na početnoj stanici na uglu Praške i Trga bana Jelačića dočekali su ga stičenici centra Suvag koje su vilenjaci i djedica darivali priogodnim poklonima.

Vožnje za građanstvo počinju u 12.30 sati, na uglu Praške i Trga bana Jelačića, a tramvaj će voziti svakih pola sata Ilicom do ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca natrag u Prašku.

Karte se mogu kupiti i rezervirati po cijeni od 25 kuna u kućici kod polazišta tramvaja i to radnim danom, vikendom i blagdanom od 9.30 do 19 sati. Na Badnjak i Staru godinu karte će se moći kupiti od 6.30 do 13 sati dok na Božić i na Novu godinu tramvaj neće voziti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!