5. VELJAE 2011. 13:24h

Boris Šprem bolestan, povlači se na par mjeseci: Pobijedit ću i ovu bitku

Boris Šprem

Foto

Zagreb
0

Tekst

Predsjednik zagrebačke Skupštine Boris Šprem je bolestan i na par mjeseci će se povući s posla. Kazao je to u razgovoru u emisiji Zagi na JabuciTV.

- Zadesila me je hematološka bolest i zato nisam toliko aktivan kao prije. Ali za nekoliko mjeseci ću tu bolest pobjediti - rekao je Šprem.

Kako je najavio, iz aktivne politike se neće povući, a ovlasti u Skupštini će prebaciti na četvero potpredsjednika koliko ih ima. U telefonskom razgovoru nije želio reći o kojoj se konkretnoj bolesti radi, nego je samo natuknuo kako ima neku hematološku bolest.

- Bolest je izlječiva, ali moram malo smanjiti tempo, ali imam četiri potpredsjednika koja me mogu zamijeniti - rekao je Šprem.

Pravu dijegnozu, odnosno onu konkretniju, odlučio je zadržati za sebe jer kako ističe, to je njegova privatnost.

- Pobjedio sam mnoge bitke, pobjedit ću i ovu. Ne povlačim se iz aktivne politike, ali moram smanjiti tempo- objavio je Šprem na svom Facebook profilu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!