25. SVIBNJA 2015. 11:37h

BLESSFOOD SERIJAL Ante Vrban okupio prijatelje u bistrou Apetit

Foto

Zagreb
0

Tekst

Još jedna u nizu Blessfood – Večera s porukom održana je u zagrebačkom Bistrou Apetit. Naš poznati arhitekt svjetske reputacije Ante Vrban bio je osmi domaćin donacijske večere koju je zamislio u izuzetno bliskom i domaćem okruženju obitelji, najbližih prijatelja te poslovnih suradnika, a pomoć koja je prikupljena otišla je na adresu Udruge Ljubav na djelu.

Pogledajte FOTOGALERIJU.

Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti koja djeluju u sklopu “Klinike za dječje bolesti Zagreb“, svoje djelovanje prilago?ava potrebama oboljele djece i roditelja kako bi zajedno što lakše prebrodili put od bolesti do ozdravljenja. Posebna gošća večere bila je Ljiljana Vuletić iz Udruge Ljubav na djelu koja se zahvalila na dolasku svim okupljenim gostima, približila im djelovanje udruge i njihove buduće ciljeve u pomaganju njihovim štićenicima.
 
Večera je protekla u ugodnom prijateljskom druženju, a gosti su uživali u sljedovima delicija po kojima je Bistro Apetit poznat kao nositelj brojnih nagrada za ugostiteljstvo. Domaćin Ante Vrban cijelu je večer brinuo o svojim gostima koji su uživali u prijateljskoj i emotivnoj atmosferi još jedne uspješne Večere s porukom uz specijalitete Bistroa Apetit te pokrovitelje večere Jamnicu i MIVA Galeriju vina.
 
“Mislim da je ovo predivna poruka i odličan način da se probudi svijest kod ljudi da postoje oni kojima je pomoć jako potrebna. Bez obzira na sve drugo što imamo u životu, najvažnije je zdravlje, a večeras smo ovdje da bi pomogli roditeljima jako bolesne djece i da im olakšamo koliko možemo u najtežim trenucima u njihovim životima“ – izjavio je domaćin Ante Vrban.
 
Svi prisutni gosti složili su se da je projekt Blessfood – Večera s porukom uspješan i jedinstven upravo iz razloga što funkcionira po principu zajedništva, druženja i djelovanja svih gra?ana bez obzira na njihove razlike s plemenitim ciljem pomoći onima kojima je pomoć potrebna, što je i geslo same Udruge Ljubav na djelu. čineći dobro drugima sva dobrota i ljubav vraća se natrag u naša srca i tako pokrećemo kotač sreće kojim stvaramo bolji svijet.
 
Nova Večera s porukom sa zagrebačkom adresom sprema se već u subotu 30. svibnja u restoranu ManO I, a naši najuspješniji skijaši i sportaši, Janica i Ivica Kostelić domaćini su desete večere kojom će se pomoći Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.