13. SRPNJA 2015. 11:38h

BANDIćEVA čESTITKA BRAćI SINKOVIć Impresivna i dominantna pobjeda!

Foto

Zagreb
0

Tekst

Povodom osvajanja Svjetskog kupa u dvojcu na pariće, zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić uputio čestitku hrvatskim veslačima Martinu i Valentu Sinkoviću, u kojoj stoji:
 
"U ime Grada Zagreba i osobno, čestitam vam na veličanstvenoj pobjedi na Svjetskom kupu u Luzernu!
 
Osvajanjem zlatne medalje na Crvenom jezeru potvrdili ste nedodirljivost u vašoj disciplini i odnijeli ukupnu pobjedu u natjecanju. Dvije pobjede u dva natjecanja Svjetskog kupa nije lako ostvariti, a pobijediti na ovako dominantan način doista je impresivno. Ovakav uspjeh potvrda je požrtvovnosti, upornosti, timskog rada, mukotrpnog usavršavanja vještine i služi kao dobar primjer mladim sportašima.
 
Želim vam još mnogo uspjeha i sreće u budućim nastupima i radujem se novim pobjedama hrvatskog dvojca na pariće", napisao je zagrebački gradonačelnik u čestitci braći Sinković.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!