UVRIJEđENI GRADONAčELNIK

20. SIJENJA 2007. 13:24h

Bandić zabranio dijeljenje letaka

Tekst

Ovoga je puta zaiskrilo na relaciji Mladeži HNS-a i Gradskog poglavarstva, a uzrok su leci na kojima se gradonačelnik ismijava.

Predstavnici Mladeži HNS-a na tiskovnoj konferenciji su upozorili na nedolično ponašanje Gradskog poglavarstva, koje im je zabranilo postavljanje štanda na Cvjetnom trgu, gdje su planirali potpisivati peticiju protiv zakona, kojim bi se dopustila gradnja rukometnih dvorana bez javnih natječaja. Mladi HNS-ovci željeli su dijeliti letke na kojima Sanader i Bandić 'u talonu' dogovaraju posao oko rukometnih dvorana.

- Sadržaj plakata je politička arbitraža gradske uprave, koja želi onemogućiti bilo kakvo političko djelovanje svima onima koji govore protiv gradonačelnika. Htjeli smo upozoriti na političku sinkronizaciju Sanadera i Bandića zbog donošenja zakona s koruptivnim karakterom, rekao je Mladen Ružman iz odnosa s javnošću HNS-a. 

Obzirom da letke koje su HNS-ovci pripremili nisu htjeli pokazati gradskoj upravi, ona im je zabranila postavljanje štanda.  

D.O.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!