17. OUJKA 2013. 17:37h

Bandić uživao u pjevanju klapa, uručio im nagrade i zahvalio se

Milan Bandić na 1. Festivalu studentskih klapa u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić.

Foto

Zagreb
0

Tekst

Gradonačelnik Milan Bandić zahvalio se Udruzi studenata grada Splita što su organizirali 1. Festival studentskih klapa sinoć u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić, stoji na Facebook profilu Milana Bandića.

Gradonačelnik je došao, uručio nagrade i zahvalnice i uživao u pjevanju muških i ženksih klapa. Za najbolju studentsku klapu natjecalo se deset klapa, muških, ženskih i mješovitih, koje su po svom sastavu većinom studentske. Iz Zadra dolaze klapa Študija i klapa Kaprić, iz Podstrane klapa Ankora i klapa Praska, iz Čapljine klapa Signum te iz Zagreba klape Bošket, Falkuša, Nuša, Pižolot i Slavić.
Festival je organiziran s ciljem očuvanja tradicije i baštine koja nam je ostavljena u nasljeđe.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!