12. LISTOPADA 2012. 18:37h

Bandić ugostio predstavnike Udruge slijepih

Milan Bandić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Ususret Međunarodnom danu bijelog štapa, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u petak, 12. listopada, primio članove Udruge slijepih Zagreb koje je predvodio predsjednik Josip Hrvoj.

Predstavnici Udruge koja ove godine slavi 65 godina postojanja zahvalili su gradonačelniku na svemu što je u Zagrebu zadnjih nekoliko godina učinjeno kako bi se podigla kvaliteta življenja slabovidnih i slijepih sugrađana.
Također su razgovarali o planovima i projektima Udruge, posebice o djelu koji se tiču prometa.

Osim gradonačelnika Bandića, sastanku su prisustvovali pomoćnica pročelnika za socijalnu skrb Marinka Bakula Anđelić, tajnik Udruge slijepih Goran Denis Tomašković i član Izvršnog odbora Udruge Vojin Perić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!