18. TRAVNJA 2012. 16:03h

Bandić se ispričao zbog loših biciklističkih staza

Foto

Zagreb
0

Tekst

Dio od gotovo 200 kilometra biciklističkih staza koliko ih broji Zagreb ovih dana dobiva novo, ljepše lice, a zbog prozivke da su neke od njih vrlo nespretno ucrtane, zagrebački se gradonačelnik Milan Bandić ispričao, donose 24sata.hr.

– Nisam zadovoljan. To su radili kolege koji su sjedili u kancelariji. Da su izašli na teren, ne bi to napravili. Ispričavam se biciklistima. Sredit ćemo to, a sankcionirat ću one koji su napravili grešku. Provjerit ću kako bi to trebalo izgledati još večeras. Do sada smo u suradnji s udrugom Moj bicikl uredili 200 km staza. No trebalo bi više tolerancije među pješacima, biciklistima i vozačima automobila. Naše ceste nisu široke kao na Elizejskim poljanama u Parizu ili one u Pekingu i Šangaju, no uz dobru volju svih sudionika to će se riješiti – komentirao je Bandić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!