1. LISTOPADA 2012. 20:36h

Bandić će primiti članove atletskog kluba za osobe s invaliditetom Agram

Milan Bandić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Gradonačelnik Milan Bandić u utorak će u 11 sati primiti vodstvo i članove Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Agram.

Bandić će se s atletičarima sastati povodom njihova odličnog uspjeha na Svjetskom atletskom dvoranskom
prvenstvu za osobe s teškoćama u razvoju u Manchesteru, Europskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Nizozemskoj te Paraolimpijskim igrama u Londonu, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!