7. OUJKA 2013. 15:20h

Bandić će dati stan obitelji s jedanaestero djece

Zagrebacki gradonačelnik Milan Bandić podijelio je kljuceve 107 stanova u naselju Sopnica-Jelkovec

Foto

Zagreb
0

Tekst

U petak će u naselju Sopnica – Jelkovec, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predati ključeve stana obitelji Zahirović koja s jedanaestero djece živi u izuzetno teškim socijalno – zdravstvenim uvjetima.

Podsjetimo, gradonačelnik je u rujnu prošle godine primio 13 – članu obitelj Zahirović – majku Mirsadu, oca Rašida i njihovu djecu, te ravnateljicu OŠ Lovro pl. Matačić Zdenku Kapović, koja je inicirala susret. Naime, ove je školske godine u OŠ Lovro pl. Matačić upisano šesto dijete iz obitelji Zahirović, mala Stela, a njeno petero braće i sestara idu u drugi, odnosno četvrte razrede, i svi su primjerni učenici, odlikaši s prosjekom 5,0 i omiljeni, ne samo kod nastavnika, nego i kod učenika.

Tada je gradonačelnik obećao da će učiniti sve u okviru svoje nadležnosti kako bi pomogao toj obitelji.

Stan se dodjeljuje na temelju Zaključka o davanju stanova na privremeno korištenje, na vrijeme od tri godine, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!