24. KOLOVOZA 2015. 12:57h

Bandić se prvi provozao obnovljenom linijom Lipnica-Havidić selo

Autobusna linija Lipnica-Havidić selo

Foto

Zagreb
0

Tekst

Gradonačelnik Milan Bandić prvi se, u društvu suradnika i stanovnika Lipnice i Havidić sela, vozio autobusnom linijom, koja nakon šest mjeseci pauze zbog sanacije odrona, ponovno prometuje na liniji Lipnica – Havidić selo –Lipnica.

Kao što smo i obećali ljudima, ovdje smo napravili jedan dio posla, drugi nam tek predstoji. Hvala im na strpljenju. Tako?er hvala i vrijednim ljudima Vodoprivrede Zagreb koji su sanirali odron i riješili vodovod u Gornjem Dragonošcu, na dionici od caffe bara Dva volana prema Lipnici, i Zagrebačkim cestama koje su  asfaltirale taj dio ceste, rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako se čulo, do početka slijedeće godine u planu je izgradnja vodovoda od Gornjeg Dragonožca do Havidić sela, sanacija klizišta u Havidičkoj ulici i ulici Sirkovina, te proširenje ceste od caffe bara Dva volana do okretišta u Havidićima kako bi se omogućilo kružno prometovanje autobusa. Tako?er, Grad će otkupiti zemlju za izgradnju dječje igralište i mjesnog odbora u Havidićima.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!