18. SRPNJA 2015. 15:12h

BANDIć čESTITAO SANDRI Veselim se ovoj i svim sljedećim pobjedama

Gradska zastupnica i sportašica Sandra Perković došla je na zasjedanje Gradske skupštine Grada Zagreba. Najbolju hrvatsku sportašicu dočekao je s buketom ruža gradonačelnik Milan Bandić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je uputio čestitku hrvatskoj atletičarki Sandri Perković, koja je u petak slavila na mitingu Dijalamantne lige u Monte Carlu. U čestitci stoji:
 
"čestitam ti na još jednoj u nizu veličanstvenih pobjeda te na novom rekordu mitinga u Monte Carlu! 
 
Odličnim bacanjem u petoj seriji potvrdila si kako si i nadalje na atletskom tronu, ostavivši suparnice daleko iza sebe. 
 
Iskreno se veselim i ovoj pobjedi, ali i onima koje ćeš tek zabilježiti u budućim nastupima, jer uz tvoju upornost, trud i talent, drugačiji rezultati nisu niti mogući", napisao je gradonačelnik.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!