18. SVIBNJA 2012. 21:26h

Baka s Trešnjevke proslavila stoti rođendan

Foto

Zagreb
0

Tekst

Na zagrebačkoj Trešnjevci danas se u četiri zida Kate Pavličić Ipšek slavila velika obljetnica - njen 100 rođendan!

U društvu unuka i praunuka stogodišnjakinja proslavila je uz nezaobilaznu tortu s čak stotinu svječica, a kako kaže jedina želja za nadolazeće stoljeće života joj je zdravlje.

- Da mi je bar malo zdravlja da mogu stati na noge. Nadam se samo da će doći gradonačelnik Bandić kada se vrati sa službenog putovanja iz Rima - kaže Pavličić Ipšek.

Baka nam je i priznala da voli slušati Psihomodo pop, a posebno joj simpatičan Davor Gobac.

U društvu 10-ak najbližih, prisjećala se lijepih trenutaka u Lovačkom rogu u kojem je provela više od 25 godina, kao i omiljenog Zagreba u koji je došla iz rodnog Vrbovca prije više od pola stoljeća

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!