20. KOLOVOZA 2015. 15:03h

ANKETA : Tko je vaš favorit za budućeg gradonačelnika Zagreba?

Foto

Tko bi od njih b ...
0

Tekst

Ako će u Zagrebu uskoro biti prijevremeni izbori za gradonačelnika, kao što je to i sam Milan Bandić najavio nakon što mu je Gradska Skupština odbila izglasati rebalans proračuna, za koga bi vi glasali na tim proljetnim izborima?

U suradnji s tvrtkom Epoll pokrenuli smo anketu na kojoj se može glasati samo preko društvenih mreža, a priznaju se glasovim samo onih profila koji su prijavljeni pod pravim imenom i prezimenom što ta tvrtka provjerava. Podaci o vama koji glasate i za koga ste glasali ostat će tajni. 

Glasove primamo samo do nedjelje u ponoć, a zatim će se ti glasovi dodatno provjeravati kako bi dobili što reprezentativnije rezultate. Anketa je postavljena još krajem prošlog tjedna a trenutno je u vodstvu predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić. Predsjednica zagrebačkog HNS-a Anka Mrak Taritaš je trenutno druga, a za treće mjesto mrtvu utrku od prvog dana vode aktualni gradonačelnik Milan Bandić i njegova donedavna zamjenica Sandra Švaljek. Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić je peti, a predsjednica Oraha Mirela Holy je šesta. U anketu možete dodavati i svoje kandidate koje mi nismo predvidjeli, odnosno one koje smo previdjeli. 

 

GLASATI MOŽETE OVDJE

PRIVREMENE REZULTATE MOŽETE VIDJETI OVDJE

Još jednom napomena: Radi dodatnih provjera od tvrtke Epoll vaš glas se ne pojavljuje isti tren u rezultatima.

Vie pogledajte u fotogaleriji Tko bi od njih bio najbolji gradonačelnik Zagreba?

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!