5. VELJAE 2012. 11:21h

Zvijezde serije Absolutely Fabulous u kampanji dizajnera Alexsisa Bittera

Foto

Trach
0

Tekst

Bilo je samo pitanje vremena kad će modni svijet zapaziti talent Edine i Patsy, zvijezda serije "Absolutely Fabulous". Njujorški dizajner nakita Alexis Bittar, koji je i sam veliki obožavatelj te britanske serije, u novoj je kampanji za kolekciju nakita jesen/zima 2012. angažirao upravo Jennifer Saunders i Joannu Lumley. Popularne kao Edina Monsoon i Patsy Stone, postale su tako i zaštitna lica, po mnogima, najzvjezdanije kampanje ove sezone.

Odglumivši turistice s rekvizitima koji simboliziraju Ameriku, Edina i Patsy pozirale su fotografu Johnu Swannellu, koji je zaslužan za većinu portreta britanske kraljevske obitelji. 

- Apsolutno je senzacionalno pozirati u glamuroznom Alexisovu nakitu - izjavila je nakon snimanja oduševljena Lumley, koja je, kako kaže, postala doživotni obožavatelj Bittarova nakita te se nada da će kampanja biti i više nego uspješna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!