26. LIPNJA 2012. 12:39h

Živahni Jack Russell terijer ostavio otiske pokraj otisaka M. Monroe

Foto

Trach
0

Tekst

Uggie, živahni Jack Russell terijer koji je glumom u oskarom nagrađenom filmu "Umjetnik" osvojio srca ljudi diljem svijeta, postao je prvi pas koji je svoje otiske ostavio pred slavnim kazalištem Grauman's u Hollywoodu, odmah uz Marilyn Monroe i Clarka Gablea.

S leptir mašnom oko vrata i pozirajući fotografima, Uggie je utisnuo šape u svježi beton na svečanosti kojom je ujedno obilježen njegov odlazak u mirovinu.

Desetogodišnji pas, koji je oduševio gledatelje ulogom bliskog prijatelja francuskom glumca Jeana Dujardina u nijemom filmu "Umjetnik", odsad će se pojavljivati na dobrotvornim zabavama, rekao je njegov trener.

"Svi misle da sam izvanredan trener, no ja se s time ne slažem. Mislim da je on izvanredan pas", kazao je Omar von Muller. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!