17. KOLOVOZA 2012. 17:18h

Vozač najavio tužbu protiv Gerarda Depardieua koji ga je udario

Foto

Trach
0

Tekst

Francuski vozač najavio je tužbu protiv poznatog glumca Gerarda Depardieua koji ga je navodno udario nakon prometnog incidenta u nedjelju u središtu Pariza, doznaje se u petak iz policijskih izvora.

Depardieu je na radio postaju RTL priznao da je "pretjerano reagirao".

"Ja sam bio na skuteru, a jedan auto nije pazio, i paf!. Više straha nego štete, ali ja sam se prepao i pretjerano reagirao. Glupo, ali to je to", priznao je glumac. Na upit o mogućoj tužbi kazao je da ima onih ljudi koji ga vide i koji se tužbama žele okoristiti.

"To je cijena slave!", dodao je Depardieu.

Ali, glumcu ovo nije prvi put da je izgubio živce pa je tako u Firenci na tržnici prije par godina nokautirao jednog paparazza. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!