18. KOLOVOZA 2013. 10:56h

VIDEO: PUKLA JOJ HALJINA Toni Braxton plesala s golom guzom

Toni Braxton

Foto

Trach
0

Tekst

Pjevačica Toni Braxton svima je pokazala guzu na koncertu koji je održala u američkom gradu New Brunswicku ni ne znajući da publika vidi njezinu pozadinu. Naime, pjevačici je pukla izazovna sjajna haljinica i stražnji dio joj je visio tako da joj se otkrila cijela stražnjica.

Popularna pjevačica tek je nakon nekoliko minuta shvatila da 'slika' obožavatelje svojom pozadinom pa je haljinu pridržavala rukom dok joj jedan od suradnika nije dao svoj sako.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu kojeg je objavio portal TMZ.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!