4. LISTOPADA 2012. 13:55h

VIDEO: Pogledajte kako Liam Neeson izgleda u pink gaćicama

Foto

Trach
0

Tekst

Poznati glumac 60- godišnji Liam Neeson skinuo se u pink gaćice kako bi pomogao u skupljanju novca za žene oboljele od raka dojke.

Neeson je to napravio u emisiji Ellen koju vodi također poznata glumica Ellen DeGeneres, a prije nego što se skiuo i pokazao tijelo, na opće oduševljenje gledateljica u studiju, Liam je bio ogrnut mantilom također u pink boji.

Svojim skidanjem ovaj je glumac 'zaradio' 20.042 dolara koji će biti donirani u svrhu istraživanja lijeka protiv tumora dojke.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!