11. LISTOPADA 2013. 12:08h

VIDEO: Michael Douglas priznao: Lagao sam da imam rak grla

Foto

Trach
0

Tekst

Glumac Michael Douglas gostovao je na britanskom ITV-u, u emisiji posvećenoj tjednu borbe protiv raka, koju je vodio njegov kolega, glumac Samuel L. Jackson gdje je priznao da je njegova prava dijagnoza glasila rak jezika, a ne grla. Douglas je i objasnio kako je skrivao istinu o pravoj naravi svog raka zbog holivudskih studija. 

'To je bilo prije velike promotivne turneje nastavka filma Wallstreet, tako da nisam mogao samo otkazati turneju i reći da se ne osjećam dobro... Morao sam im reći, a liječnik mi je savjetovao da kažem kako imam rak grla. Rekao sam: 'OK, ne želite da kažem da je u pitanju rak jezika, ali zašto?'.

Liječnik mi je rekao: 'Pa, ako stvarno želite znati zašto, budemo li morali operirati, to neće biti lijepo. Izgubit ćete dio vilice i jezika. Tako sam pristao', ispričao je Douglas koji se borio s rakom od kolovoza 2010. do siječnja 2011. Priznaje da je u jednom trenutku pomislio da će umrijeti. 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!