13. LIPNJA 2013. 08:04h

VIDEO: KATE VIŠE NIJE SLOBODNA Evo tko je osvojio srce zanosne plavuše

Foto

Trach
0

Tekst

Srce lijepe 21-godišnje plavuše Kate Upton, za čijim oblinama uzdišu muškarci,  napokon je osvojio jedan muškarac.

Kate je nedavno proslavila rođendan, a društvo joj je radio Maksim Chmerkovskiy koji se proslavio kao plesač u popularnom američkom showu 'Dancing With The Stars'.

Spojili su ih zajednički prijatelji, piše US magazine, a Katein glasnogovornik odbio je potvrditi šuškanja. No njezina prijateljica otkrila je kako se Kate druži s 33-godišnjim Maksimom.

Zajedno su viđeni na večeri u New Yorku. 'Bilo je jako intimno, djelovali su jako blisko', otkro je izvor koji ih je vidio u šetnji. Kate Upton jako je zaposlena u zadnje vrijeme, a osim što joj ide na privatnom planu i poslovno joj ide odlično. Trenutno glumi u filmu 'The Other Woman' s Cameron Diaz.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!