NENAD TEKLIĆ BARE:

26. STUDENOG 2008. 21:10h

VIDEO: Dikan i Vlatka u vezi do prije mjesec dana!

Tekst

Vlatka je otišla s Dikanom u stan, gdje je i prespavala. Ni po čemu nisam mogao zaključiti da ljubav nije ponovno pobijedila, kaže Bare.

Već dulje vrijeme nagađa se da je Josip Radeljak ponovno u vezi s Vlatkom Pokos. Iako oboje to demantiraju, njihovi prijatelji i poznanici tvrde nam sasvim suprotno. Odlučili smo posjetiti njegovog bliskog susjeda i prijatelja, Nenada Teklića Baru, poznatog splitskog poduzetnika i bivšeg supruga misice Ane Sasso. Bare nas je primio u svom domu na splitskim Mejama, koji je stotinjak metara udaljen od Dikanova stana.

-.--.-Vlatka Pokos
Vlatka Pokos
- Poznavao sam sve njegove supruge: Bebu Lončar, Enu Begović i Vlatku Pokos. Beba i Ena ostale su mi u najljepšem sjećanju. Dikan je oduvijek bio šarmantan gospodin i svjetski čovjek koji govori pet jezika, pa nije ni čudo da je oko sebe okupljao uvijek lijepe žene. Pitate me je li on još uvijek u vezi s Vlatkom. Koliko ja znam, da! - priča Bare.

Dodaje kako ga je Dikan zvao prije mjesec dana i rekao mu da je u Splitu.

- Rekao mi je da spremim nešto za večeru jer je tu s Vlatkom pa ne može ići negdje vani jer mediji sve prate. Napravio sam večeru pošto ja uvijek volim čačkati oko kuhinje. Družili smo se tu večer.

Bare se šalio s Vlatkom. Rekao joj da će joj biti menadžer te da bi trebala po uzoru na Ameriku potpisati novi predbračni ugovor.

- Večera je završila u veselom ozračju, ona je otišla s Dikanom u stan, gdje je s njim i prespavala. Ni po čemu nisam mogao zaključiti da ljubav nije ponovno pobijedila, što sam ja i najavljivao kada sam saznao da su prvi put prekinuli. E, sad? Ponovno čujem na TV-u da Vlatka izjavljuje da nisu zajedno. Ne znam što joj sve to treba - pita se Bare.

Splitski prijatelj Josipa Radeljaka kaže kako je Vlatka osoba koja preko njegovog prijatelja želi stvoriti svoju karijeru, a u svojih trideset i nešto godina nije ništa stekla, osim što je bila voditeljica.

- Ona očito nije mogla prihvatiti istinu da nema dijete s Dikanom i to je, kao i svaku ženu, sigurno boli. Ali, to nije razlog da ga medijski napada jer on takvih kao Vlatka može imati kad hoće - zaključio je Bare.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!