A ŠTO JE S MAŠTOM?

1. RUJNA 2008. 12:58h

VIDEO: Ceca kopira Lepu Brenu

Foto

Trach
0

Tekst

Kako navodi srpski Kurir, Ceca je oduvijek težila originalnosti, pa je pojavljivanje u istoj haljini svojevrstan poraz za njezin imidž.

-.-wikimedia commons-.-
Photo wikimedia commons  
Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu, Ceca Ražnatović, na nastupu u noćnom klubu ''Elefant'' pojavila se u identičnoj haljini koju je Lepa Brena nosila na promociji svog novog albuma na televiziji Pink.

Kako navodi srpski Kurir, Ceca je oduvijek težila originalnosti, pa je pojavljivanje u istoj haljini svojevrstan poraz za njen imidž. Ne zna se je li kontroverzna Ceca pogrešku napravila namjerno ili slučajno, no sigurno je kako se zvijezde vole hvaliti svojim dizajnerskim haljinama te isticati koliko novca imaju.

Spornu haljinu možete pogledati na Breninom nastupu OVDJE.

Prije tjedan dana srpsko izdanje FHM magazina folk divu Cecu proglasilo je najseksipilnijom ženom na svijetu. Ražnatović je iza sebe ostavila ljepotice poput Angeline Jolie i Jessice Albe.

 

 

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!