KUPNJOM PROTIV STRESA

1. SIJENJA 2009. 14:23h

Uma Thurman priznala da je šopingholičarka

Tekst

Glumica Uma Thurman otkrila je javnosti da svakodnevni napor i stres najlakše i najbrže liječi kupovanjem odjevnih predmeta.

Uma Thurman ovisna je o kupovanju.  Holivudska zvijezda obožava kupovati novu odjeću. Priznala je da uvijek na?e vremena za liječenje stresa i napora kupovanjem lijepih krpica.

- Kupujem cijelo vrijeme i priznajem da bih kupila apsolutno sve. Odjećom izražavam svoje osjećaje i sve kroz što prolazim – tvrdi glumica.

Nedavno je ispričala da se ne brine kako će joj godine pokvariti entuzijazam koji osjeća za modno izražavanje ili za glumu. Naprotiv, kaže da joj se svi?a tip uloga koji joj se nudi kako se ona približava četrdesetoj godini života.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!