20. KOLOVOZA 2015. 15:19h

Udovica i djeca Robina Williamsa posva?ali se oko nasljedstva

Robin Williams

Foto

Trach
0

Tekst

Što se više bliži termin kad udovica i djeca oskarovca Robina Williamsa, koji si je oduzeo život prošle godine, trebaju pred sudom riješiti svoje nesuglasice, razmirice izme?u njih sve su veće, proizlazi iz sudskih dokumenata.

Odvjetnici glumčeve djece Zacharyja, Zelde i Cody u dokumentima što su ih podnijeli na višem sudu u San Franciscu tvrde da je njegova udovica Susan Schneider Williams pokušala neopravdano povećati iznos fonda namijenjenog podmirivanju tekućih troškova kuće u kojoj je živjela s glumcem.

Luksuzna kuća u Tiburonu pokraj San Francisca, gdje je prema policijskim navodima Williams u kolovozu 2014. izvršio samoubojstvo, doživotno pripada Susan Williams sukladno glumčevoj oporuci, piše u sudskim dokumentima.

Susan, koja se udala za Robina Williamsa 2011. godine, nije majka njegove troje odrasle djece.

Njihovi odvjetnici tvrde da Susan Williams traži od suda donošenje odluke o "zajamčenom redovitom primanju" povrh onoga što je potrebno za održavanje kuće.

"Podnositeljica zahtjeva ne smije tako postupati prema dokumentima o nasljedstvu", napisali su odvjetnici.

Sud je objema stranama dao rok do 21. kolovoza da se dogovore, a predvi?eno je da se na?u na sudu 28. kolovoza.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!