1. LISTOPADA 2012. 08:36h

Udala se prelijepa Anne Hathaway

Glumica Anne Hathaway.

Foto

Trach
0

Tekst

Američka glumica Anne Hathaway (29) udala se za glumca i dizajnera nakita Adama Shulmana (31), prenijeli su u nedjelju mediji.

Glumica je poznata po ulogama u filmu "Vrag nosi Pradu", "Princezini dnevnici" te nominirana za Oscara za ulogu u filmu "Rachel se udaje". Zadnju ulogu Hathaway je imala u filmu "Jadnici", snimljenom prema predlošku francuskoga pisca Victora Hugoa, čija se premijera očekuje u idućih nekoliko tjedana.

Sudbonosno da izrekla je u kalifornijskom gradiću Big Sur. Anne i Adam zajedno su četiri godine, a zaručili su se prije godinu dana. Glumica je angažirala Yifat Oren, koja je organizirala svadbu Natalie Portman, da joj pomogne isplanirati vjenčanje. Vjenčanicu je dizajnirao Valentino.

Vjenčanju je održano u Big Suru na kalifornijskoj obali, a prisustvovalo mu je stotinu uzvanika. Mladenci su se odlučili za tradicionalno židovsko vjenčanje. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!