LJEPOTAN NA FILMU

6. SIJENJA 2009. 11:38h

U holivudskom filmu glumim hrvatskog vojnika

Tekst

Mister turizma Antonio Marušić odustao je od manekenstva i bacio se u biznis. Za portal Javno govori kako je plivati me?u velikim ribama.

Mister turizma Antonio Marušić, za razliku od ostalih mistera, odlučio je napustiti svijet manekenstva i blještavih reflektora. Avanturistički duh odveo ga je put biznisa. No, nije otvorio restoran ili kafić, zagrizao je velik kolač! Prije četiri mjeseca na 600 kvadrata u Adamovcu otvorio je produkcijsku kuću i nada se proboju na tržište. Svjestan je svih rizika koji mu donosi ovaj projekt, no kaže da se ne boji, a u produkcijsku kuću uložio je sve što je imao. Iako posluje četiri mjeseca, već je odradio posao za neka poznata imena iz svijeta estrade. No, u njemu i dalje tinja velika ljubav prema glumi te razmišlja o vlastitom showu.

Što ti je donijela titula Mistera turizma?

- Bio bih licemjeran kada bih rekao da mi titula nije otvorila neka vrata, ali ta priča je više vezana za modni svijet, što me zapravo ne zanima. Kad sam ušao u tu priču nisam imao cilj, već sam išao ''grlom u jagode''. Nisam znao što očekivati. No, nije mi žao što sam odustao od svjetskog natjecanja, a odustao sam zato što je priča tu za mene stala. Nisam imao afiniteta za to.

U čemu ti je pomogla titula?

- Budući da sam u tom razdoblju, snimio mnogo reklama, skupljao sam znanje vezano za kamere i produkciju. Pripremao sam se za dan kada neću dobivati poslove na račun izgleda. Tako?er sam prikupljao kontakte koji su mi danas jako važni. Nakon što sam shvatio što želim i što Zagrebu nedostaje, odlučio sam u partnerstvu otvoriti produkcijsku kuću ''Alfa Film'' na 600 kvadrata s najsuvremenijom opremom.

Koliko si uložio u projekt?

- Ulog je velik. Uložio sam sve što sam imao.

Kad misliš da ćeš početi zara?ivati i misliš li da ćeš se uspjeti probiti na tržište i na koji način?

- Pokrenuli smo se s mrtve točke. Kod nas su spotove snimila neka zvučna imena poput Nine Badrić, Petra Dragojevića, Maje Blagdan, Nereda…

Nije li to možda prevelik zalogaj?

- Svjestan sam da je to velik zalogaj. No, kad imaš veliku ljubav prema tom poslu žao ti je spavati jer se plašiš da ćeš nešto propustiti. Stalno radim i stalno sam u studiju. Nije me strah i spreman sam prihvatiti izazov, učiti i stvarati.

Je li tu kraj priče ili planiraš još nešto?

- Ne, nije! Krajem ljeta mislim pokrenuti vlastiti show, no još nije točno definiran. O tome će odlučiti ''x'' faktora.

Osim produkcije rekao si da ti je velika ljubav film, pa ima li nekih angažmana?

- U Srbiji se snima film holivudske B produkcije u kojem će glumiti velik broj stranih glumaca, a ja sam dobio ulogu hrvatskog vojnika. Tema filma je rat.

Zašto si odustao od manekenstva?

- To me ne privlači. Uz to, manekenstvo je jako nesiguran posao, konkurencija vani je velika, a zaista uspiju tek rijetki.

Brak?

- Za sada se ne vidim u braku jer uz ovaj posao nemam vremena. Ali jednog dana ću se oženiti imati dva psa, troje djece te živjeti negdje na osami s visokom ogradom oko kuće… hahaha.

Gdje se vidiš za deset godina?

- Ne znam gdje se vidim sutra, a kamoli za deset godina. Budućnost je jako nepredvidiva.

Neostvarena želja?

- Želio bih otići u Los Angeles i dobro naučiti engleski jezik.
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!