9. STUDENOG 2013. 13:18h

TEORIJA VELIKOG PRASKA: Leonard i Penny bili u tajnoj ljubavnoj vezi

Foto

Trach
0

Tekst

'Jako smo dobri prijatelji. Kaley nije samo moja bivša djevojka, ona je dio mog Ĺľivota. Nisam prije htio govoriti o našoj tajnoj ljubavnoj vezi jer nisam htio da to utjeÄŤe na naš posao', rekao je Johnny Galecki o  vezi s Kaley Couco.

Sama Kaley prva je otkrila kako je ljubovala s kolegom i to prije tri godine. 'Hodali smo gotovo dvije godine, bio je to jedan veliki dio mog Ĺľivota za koji nitko nije znao. Bila je to predivna veza, ali nikad nismo nikome mogli reći niti smo smjeli iz kuće izaći zajedno', rekla je tada.

Glumac je pak sad otkrio: 'Znali smo da nismo su?eni jedno drugome, prihvatili smo to i ostali prijatelji. Bila je to zajedniÄŤka odluka', rekao je.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!