11. TRAVNJA 2012. 15:45h

Tamara Ecclestone želi se gola slikati za Playboy

Tamara Ecclestone

Foto

Trach
0

Tekst

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone opet zabavlja javnost. Želi se, bez ičega na sebi, slikati za Playboy.

– Već sam se slikala za taj magazin i svidjelo mi se pa bih rado to ponovila, posebice kad je riječ o  Playboyu. Toliko nevjerojatnih, posebnih ljudi to je napravilo, pa zašto ne bih i ja?! Razmišljala sam o tome, i kada bih dobila ponudu, pristala bih – rekla je kći vlasnika Formule 1.

Dodala je da je glasine uopće ne zanimaju, a još manje tračevi koji o njoj kolaju – da je jedna obična, razmažena, bogata djevojka.

– Čula sam o sebi toliko užasnih stvari da više ne obraćam pozornost ni na što. Ne zanimaju me priče o meni – rekla je Tamara Ecclestone.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!