8. LIPNJA 2010. 11:06h

Sve o frizurama i kosi

Foto

Trach
0

Tekst

Novi specijalizirani portal za frizure www.frizure.in je službeno otvorio virtualna vrata korisnicima koji žele poboljšati postojeće frizure ili se odvažiti i potpuno promijeniti frizure.

Ženske, muške, mladenačke i frizure poznatih, frizerski pribor i frizerski saloni na jednom mjestu omogućavaju jednostavno pronalaženje informacija o željenim frizurama.

Na portalu za frizure omogućeno je svima da na jednom mjestu bez obzira na godine prona?u mnoštvo informacija vezanih uz sve tipove frizura koje nose poznate osobe. Osim pregleda frizura, na portalu možete pronaći i sve informacije o održavanju kose, frizerskom priboru, preparatima za kosu i frizerskim salonima

Posjetiteljima se na portalu nudi pregled svih tipova frizura - ženske frizure, muške frizure, mladenačke frizure i frizure slavnih. Portal www.frizure.in pruža posjetiteljima i najnovije vijesti i zanimljivosti iz svijeta mode u posebnoj rubrici lifestyle. U rubrici zdravlje posjetitelji mogu pronaći sve što se tiče održavanja kose i kako uspješno riješiti probleme oštećene kose i vlasišta.

U današnjoj ubrzanoj svakodnevici posebno je važno osigurati središnje mjesto za sve koji smatraju kako je njegovani izgled važan u svakodnevnom životu. Stoga je cilj portala i pokretača ovog projekta upravo to - postati središnje mjesto za sve vezano uz kosu u Hrvatskoj i regiji.

Više informacija potražite na www.frizure.in!

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!