2. SVIBNJA 2012. 19:35h

Suprug Sanje Doležal imao je moždani udar

Foto

Trach
0

Tekst

Kako piše Story, 65-godišnji glazbenik, Nenad Šarić, moždani udar imao je u utorak navečer te je hitno prebačen u bolnicu. Njegova supruga Sanja Doležal proživljava najteže trenuke. Nenad je također član Novih fosila, a par je u braku 18 godina. Članovi benda potreseni su situacijom, a njihov sin Luka Šarić za Story je rekao da obitelj trenutačno neće davati izjave za medije. 

- Brada je u bolnici, mislim da je u pitanju lakši inzult, ali još uvijek nemam sve informacije – rekao je za Story član benda Marinko Colnago.

- Nemojte me plašiti. Ne znam ništa. Pa čuli smo se prije tri dana i sve je bilo u redu. Ne želim o tome ni misliti - rekao nam je Rajko Dujmić te dodao da je njegov prijatelj najzdraviji čovjek kojeg zna.

- Ne puši, ne pije, igra tenis. Ne mogu si zamisliti da mu se nešto dogodilo - rekao je Rajko. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!