1. SRPNJA 2011. 17:20h

Suprug Salme Hayek napravio dijete Lindi Evagelisti!

Linda Evangelista

Foto

Trach
0

Tekst

Bivši supermodel Linda Evangelista (46) sve do sada uspijevala je sakriti identitet oca svog četverogodišnjeg sina Augustina Jamesa.

No, New York Post došao je do sudskih spisa u kojima piše da je dječakov tata francuski biznismen Francois-Henri Pinault (49), suprug Salme Hayek (44).

Linda i Pinault svoje su dijete začeli početkom 2006., u vrijeme kad je Francuz prekinuo sa Salmom. Pinault ima još dvoje djece iz prijašnjeg braka, a u rujnu 2007. godine s Hayek je dobio kćer Valentinu Palomu. Par se opet razišao u srpnju 2008., ali su se pomirili.

Kad je u listopadu 2006. rodila Augustina, Evangelista je odbila otkriti ime djetetova oca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!