1. KOLOVOZA 2015. 20:49h

SUMNJIVA IM Chelseu Clinton pretresli na koncertu grupe U2

Chelsea Clinton i Marc Mezvinsky u New Yorku, 9. veljaÄŤe 2011. godine.       UPI /Laura Cavanaugh

Foto

Trach
0

Tekst

Chelsea Clinton vjerojatno nije navikla da je zaštitari pregledavaju i pretresaju. Nije to vjerojatno ni oÄŤekivala u petak u Madison Square Gardenu gdje je grupa U2 imala koncert. Da stvar bude zanimljivija pratnja na koncertu joj nije bio samo suprug Marc Mezvinsky nego i Eve Hewson. Eve Hewson moĹľda nije poznata diljem svijeta kao Chelsea Clinton, kćerka bivšeg ameriÄŤkog predsjednika Billa i vjeÄŤne kandidatkinje za to mjesto Hillary, ali je barem zaštitarima toga dana trebala predstavljati nešto. Naime, ona je kćerka Bona, legendarnog frontmana tog najpoznatijeg irskog banda. 

No, kako su istakli organizatori U2 koncerta portalu TMZ koji je objavio ekskluzivne fotografije pretresa , na njihovim koncertima su svi jednaki.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!