ZA 10 GODINA LEGALAN

26. SIJENJA 2008. 17:29h

Stallone brani uporabu hormona ljudskog rasta

Tekst

Hormon ljudskog rasta nije ništa. Onaj tko ga naziva steroidom je teško dezinformiran, kaže Sly.

Sylvester Stallone kaže da je za "dobar izgled" za snimanje najnovijeg nastavka "Ramba" koristio hormon ljudskog rasta, sintetsku inačicu somatotropina - jintropin.

Jintropin se koristi za liječenje genetskog poremećaja kod djece a odrasli ga koriste za povećanja mišićne mase. U nekim je zemljama ilegalan, pa je zato 2007. Stallone imao neprilika pri ulasku u Australiju kad je išao predstavljati nastavak sage o Rocky Balboi jer su mu australski carinici pronašli bočice jintropina koje nije prijavio.

"Hormon ljudskog rasta nije ništa. Onaj tko ga naziva steroidom je teško dezinformiran", kazao je Sly za Times koji će biti u prodaji 4. veljače.

"Svatko stariji od 40 godina bi trebao to ispitati jer poboljšava kvalitetu vašeg života. Pazite što vam kažem, za deset godina će se hormon ljudskog rasta sasvim legalno prodavati".

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!