29. VELJAE 2012. 09:56h

Splitska glumica Ana Gruica više ne živi s Dijanom Jahjefendićem

Ana Gruica u društvu prijateljice

Foto

Trach
0

Tekst

Nakon godinu i bol bračne sreće splitska glumica Ana Gruica (29)  potvrdila nam je kako više ne živi s Dijanom Jahjefendićem (33) , a sa suprugom je prekinula i poslovnu suradnju.

- Da, istina je da više ne živimo zajedno – samo za Story komen­tirala je Gruica, ne otkrivajući prave razloge ozbiljne brač­ne krize.

Dok su perspektivnoj glumici kazališna ostvarenja iznimno važna, te je u posljednjih go­dinu dana imala čak pet premijera, njezinu suprugu na prvom je mjestu mirniji život, daleko od svjetala pozor­nice. Unatoč neslaganju koje ih je razdvojilo, temperament­na Splićanka i njezin još uvijek zakoniti suprug i dalje su u prijateljskim odnosima, pa ih se nerijetko može vidjeti u šetnji Splitom. Dijan je čak bio i na proslavi Anina 29. rođendana, 9. veljače, kad je slavljenica priredila večeru za prijateljice i kolege glumce.

Stoga i ne čudi što supružnici koji su se složi­li kako je najbolje da više ne stanuju pod istim krovom, još nisu napravili korak dalje – podnijeli papire za razvod braka. No zato su prekinu­li poslovnu suradnju. Naime, diplomirani ekonomist, poduzetnik i vlasnik fitness centra Di­jan Fit, sa suprugom Anom surađivao je na tom području pa je upravo ona bila zaštitno lice njegova fitness centra, što više nije slučaj.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!