25. TRAVNJA 2012. 20:14h

Sofia Vergara bez osobne nije mogla ući u klub, ali je polaskana

Sofia Vergara

Foto

Trach
0

Tekst

Na ulazu u noćni klub u Dream Midtown hotelu zaštitari su glumici Sofiji Vergari (39) rekli da ne može ući. Ona ih je u čudu gledala i pitala zašto ne smije ući u klub, na što su joj zaštitari odgovorili kako nisu sigurni je li punoljetna, a kako nema osobnu iskaznicu kojom bi potvrdila da ima dovoljno godina za ulazak u klub, ne smiju je pustiti unutra.

Njeni prijatelji pokušali su objasniti da je ona glumica Sofija Vergara i da je moraju pustiti unutra. Polaskana komplimentom na račun svojih godina, Vergara je odlučila ne dizati veliku buku oko svega i svoje društvo odvela u drugi klub gdje su se zabavljali do jutra.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!