13. LIPNJA 2013. 08:04h

SHAKIRA ISKRENO 'Majčinstvo nije idilično, zapravo je mučenje'

Foto

Trach
0

Tekst

Zanosna Shakira je novo lice s naslovnice američkog magazine Elle. 36-godišnja Shakira prije svega nekoliko mjeseci je rodila prvog sina Milana, a osim što je ponosna mama, ponosna je i na svoj odnos s dečkom nogometašem Gerardom Piqueom.

'I on i ja imamo svoj svijet, to je zdravo na našu vezu. Znam da je sa mnom jer me voli a ne zbog interesa, ljubav nas ujedinjuje. Ništa mu drugo ne mogu ponuditi osim sebe', kaže Shakira.

Progovorila je i o majčinstvu koje ju je promijenilo, ali još uvijek pokušava prihvaća novo iskustvo. 'Mislim da ću to raditi do kraja života. Neki majčinstvo doživljavaju jako idilično, no to je zapravo mučenje.
 
Zapravo je i ugoda i bol u jednom', kaže novopečena mama.
A kada nije s obitelji, Shakira snima svoj osmi album. Trenutno je i članica žirija u talent showu 'The Voice'.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!