13. LIPNJA 2013. 18:32h

SEVERINA O REFERENDUMU Svakoj manjini treba dati ista prava kao sebi samome

Foto

Trach
0

Tekst

U intervjuu za Story book Severina je otvoreno iznijela mišljenje o referendumu 'U ime obitelji' i o tome kako se nazivom te gra─Ĺanske inicijative zapravo samo manipulira ljudima.

'Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me primjerice zahtjev za referendum koji je nazvan 'U ime obitelji', a koji sa obitelji nema nikakve veze. Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugro┬×ena, a sve kako bi se nekome drugome nanijelo zlo, kako bi taj drugi postao gra─Ĺaninom drugoga reda', ka┬×e Severina i dodaje kako ne ┬×eli vjerovati da ┬×ivi u zemlji u kojoj bi ve─çina branila manjini stvari koje se njih zapravo uop─çe ne ti─Źu.

'Homoseksualci nas ni─Źime ne ugro┬×avaju. Dapa─Źe, mislim da je divno ┬×ivjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste razli─Źitosti. Mi ve─çina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako ─çe se cijelo društvo osje─çati pravedno i svaki pojedinac ─çe biti ponosan što ┬×ivi u Hrvatskoj', rekla je.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!