15. KOLOVOZA 2011. 15:49h

Sarah Jessica Parker i D. Star snimaju nove nastavke serije `Seks i grad`

Foto

Trach
0

Tekst

 Ljubitelji serije “Seks i grad” doći će na svoje. Naime slavni producent Darren Star i zvijezda serijala i filmova Sarah Jessica Parker udružiti će financijske snage i krenuti u produkciju novih nastavaka za prikazivanje televiziji.

Sarah Jessica Parker je zbog loših kritika odlučila da ne želi snimiti treći nastavak filma, ali je zaključila kako bi serijal mogao dobro proći kod publike. Posljednje epizode snimljene su 2004.godine, a ukupno je napravljeno šest sezona. Parker nije htjela otkriti u kojem bi smjeru mogla ići radnja novih nastavaka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!