9. STUDENOG 2013. 13:25h

Samo sam htjela da napravimo malog Baldwina

Foto

Trach
0

Tekst

Kanadska glumica Genevieve Sabourin (41), koja je optužena za dugogodišnje uho?enje i maltretiranje glumca Aleca Baldwina (55), dala je u četvrtak svoj iskaz na sudu na Manhattanu. Plavokosa Genevieve opovrgava pet točaka optužnice za uho?enje i uznemiravanje holivudskog glumca i njegove supruge Hilarije. Sabourin je ispričala da je na Valentinovo 2010. godine bila na spoju s glumcem i spavala s njim nakon čega ju je grubo odbacio. Glumac tvrdi da je njihov susret bio isključivo poslovne prirode i da nikada nije pokazao nikakav interes za nju. 

- On se 'ohladio' nakon seksa i više se ništa nije dogodilo. Više nije htio imati kontakt s njom, riječ je o totalnoj nebrizi za gospo?u Sabourin i njezine emocije - rekao je njezin odvjetnik. Njezin odvjetnik Todd Spodek rekao je da ju je Baldwin počeo ignorirati nakon romantične večere u talijanskom restoranu i seksa u hotelu. Glumački par upoznao se na snimanju filma 'The Adventures of Pluto Nash' 2002. godine.

Prema optužnici, Sabourin je 'bombardirala' glumca s više od 100 poruka. Na prvom saslušanju, tužitelj Zachary Stendig čitao je e-mailove koje je slala glumcu prošle godine - iako se par susreo samo dvaput u deset godina. 

- Želim biti tvoja žena. Imat ću ovulaciju na Dan svetog Patrika, želim da začnemo 'mini' Baldwina na taj irski praznik - stajalo je u jednom od e-mailova. 

Dodao je da bezbroj puta zvala glumca zbog čega je morao promijeniti broj telefona i od njega tražila da joj kupi odjeću, nakit, auto i stan u New Yorku.

- Ona jednostavno ne želi prestati. To je poput noćne more bez kraja - rekao je tužitelj. 

Situacija se pogoršala nakon što se glumac zaručio s Hilarijom. U travnju prošle godine, Sabourin je uhićena jer je pokušala ući u njegov dom. U ožujku je 'upala' na njegovo imanje na Long Islandu, a pokušala je ući i na filmsku premijeru na Manhattanu na kojoj je glumac bio. 

Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria (29) s kojom je u kolovozu dobio kćer Carmen Gabrielu, svjedočit će na sudu sljedeći tjedan. 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!