1. TRAVNJA 2012. 21:42h

Ronan Keating se razvodi od supruge: Nije mu mogla oprostiti

Foto

Trach
0

Tekst

Pjevač Ronan Keating i njegova supruga Yvonne potvrdili su da se nakon 14 godina braka razilaze. Daily Mail donosi kako su nastojali držati tu vijest u tajnosti ponajviše zbog njihove troje djece. Problemi su počeli kada je 2010. otkrivena pjevačeva afera s , a Yvoone je odlučila mužu oprostiti nevjeru. Ipak, na svom Twitteru danas je napisala da su odluku o razlazu donijeli još prošle godine.

Yvonne je otkrila da joj je muž nevjeran kada je na mobitelu našla poruke koje je pjevač razmjenjivao s plesačicom. Afera je trajala sedam mjeseci, a Irac je i javno priznao izvanbračnu vezu izrazivši kajanje. Kako bilo, čini se da Yvonne unatoč velikoj želji nije mogla prijeći preko izdaje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!