1. TRAVNJA 2012. 21:42h

Ronan Keating se razvodi od supruge: Nije mu mogla oprostiti

Foto

Trach
0

Tekst

Pjeva─Ź Ronan Keating i njegova supruga Yvonne potvrdili su da se nakon 14 godina braka razilaze. Daily Mail donosi kako su nastojali dr┬×ati tu vijest u tajnosti ponajvi┬Üe zbog njihove troje djece. Problemi su po─Źeli kada je 2010. otkrivena pjeva─Źeva afera s , a Yvoone je odlu─Źila mu┬×u oprostiti nevjeru. Ipak, na svom Twitteru danas je napisala da su odluku o razlazu donijeli jo┬Ü pro┬Üle godine.

Yvonne je otkrila da joj je mu┬× nevjeran kada je na mobitelu na┬Üla poruke koje je pjeva─Ź razmjenjivao s plesa─Źicom. Afera je trajala sedam mjeseci, a Irac je i javno priznao izvanbra─Źnu vezu izraziv┬Üi kajanje. Kako bilo, ─Źini se da Yvonne unato─Ź velikoj ┬×elji nije mogla prije─çi preko izdaje.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!